EmailTwitter

Vacature

Vacaturekenmerken

Een organisatie in beweging

De Federatie Medisch Specialisten staat voor 23.000 toegewijde dokters in ziekenhuizen en instellingen. Dag in dag uit werken zij aan het leveren van de beste zorg aan de patiënt. We verenigen alle 33 specialismen, ondersteunen bij de uitoefening en ontwikkeling van het vak en spreken met één krachtige stem in politiek en samenleving. Samen gaan we voorop in vernieuwing zodat 17 miljoen Nederlanders kunnen rekenen op de beste zorg ter wereld.

Het secretariaat, bestaande uit 5 collega’s, zorgt, met veel enthousiasme, voor de onmisbare ondersteuning van de organisatie. Wij zijn binnen dit team op zoek naar een initiatiefrijke, accurate en gestructureerde

Management Assistent

(32 uur per week)

Een dynamische omgeving met een veelzijdig pakket

Als management assistent houd jij je bezig met de secretariële ondersteuning van directie, MT-leden en bestuur van de Federatie Medisch Specialisten; van digitaal agendabeheer tot het organiseren en afhandelen van vergaderingen, alles komt voorbij. Geen dag is hetzelfde en samen met het team zorg je ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

 • Beheren van complexe agenda’s van bestuur en MT-leden, bewaken van de voortgang van afspraken en acties;
 • Organiseren van vergaderingen, externe overleggen en bijeenkomsten inclusief overnachtingen en activiteiten voor groepen;
 • Verzamelen en selecteren van de juiste informatie voor afspraken, vergaderingen en bijeenkomsten;
 • Voorbereiden en notuleren van vergaderingen, bewaken dat afspraken en genomen besluiten worden nageleefd, zorgen voor de benodigde faciliteiten;
 • Verzamelen van informatie en deze verwerken tot rapportages en presentaties, redigeren van stukken;
 • Screenen van binnenkomende vragen, e-mail, correspondentie en documenten en deze op verzoek behandelen;
 • Verzorgen van uitgaande correspondentie op basis van summiere aanwijzingen.

Enthousiaste professional 

Je bent een ervaren professional die proactief werkt en zich staande weet te houden in een politiek dynamische omgeving waar beleid centraal staat. Je werkt graag binnen een secretariaatsteam en daar waar nodig zelfstandig voor collega’s met een drukke agenda. Het ontzorgen van de mensen voor wie je werkt en het aanbrengen van structuur vind je een belangrijke zaak en is je passie. Je gaat zorgvuldig te werk, bent flexibel en vindt het geen probleem om af en toe ook in de avond te vergaderen. Door je servicegerichte houding weten anderen dat jij je afspraken nakomt en probleemoplossend werkt. Ben jij die samenwerker met hart voor het vak? Beschik jij over:

 • Een relevante HBO opleiding/werk- en denkniveau en een helicopterview;
 • Vijf jaar relevante werkervaring in een complexe (beleids)organisatie, bij voorkeur in een bestuurlijke omgeving;
 • Uitstekende ICT vaardigheden (waaronder office 365) en affiniteit met ICT zijn een vereiste;
 • Goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij

We starten met een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar (met uitzicht op vast dienstverband bij goed functioneren) bij de Federatie. De Federatie Medisch Specialisten kent een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een tegemoetkoming voor de zorgverzekering. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van het niveau en ervaring.

Informatie en sollicitatie

Je kunt informatie over de functie opvragen bij Jacqueline Suvaal, Teamleider Secretariaat, telefoonnummer (06) 55 81 39 90. Je kunt tot uiterlijk 25 oktober 2020 solliciteren via bovenstaande buttton. Voor informatie over de Federatie Medisch Specialisten verwijzen wij je naar www.demedischspecialist.nl.