EmailTwitter

Vacature

Vacaturekenmerken

Een organisatie in beweging

De Federatie Medisch Specialisten staat voor 23.000 toegewijde dokters in ziekenhuizen en instellingen. Dag in dag uit werken zij aan het leveren van de beste zorg aan de patiënt. 

We verenigen alle 33 specialismen, ondersteunen bij de uitoefening en ontwikkeling van het vak en spreken met één krachtige stem in politiek en samenleving. Samen gaan we voorop in vernieuwing zodat 17 miljoen Nederlanders kunnen rekenen op de beste zorg ter wereld.

Het secretariaat, bestaande uit 5 collega’s, zorgt, met veel enthousiasme, voor de onmisbare ondersteuning van de organisatie. Wij zijn binnen dit team op zoek naar een initiatiefrijke, accurate en gestructureerde

Management Assistent

(32 uur per week)

Als management assistent houd jij je bezig met de secretariële ondersteuning van directie, MT-leden en bestuur van de Federatie Medisch Specialisten; van digitaal agendabeheer tot het organiseren en afhandelen van vergaderingen, alles komt voorbij.

Een dynamische omgeving met een veelzijdig pakket

Geen dag is hetzelfde en samen met het team zorg je ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Je houdt je onder andere bezig met het:

  • Beheren van complexe agenda’s van bestuur en MT-leden, bewaken van de voortgang van afspraken en acties;
  • Organiseren van vergaderingen, externe overleggen en bijeenkomsten;
  • Voorbereiden en notuleren van vergaderingen, bewaken dat afspraken en genomen besluiten worden nageleefd, zorgen voor de benodigde faciliteiten;
  • Verzamelen van informatie en deze verwerken tot rapportages en presentaties, redigeren van stukken;
  • Screenen van binnenkomende vragen, e-mail, correspondentie en documenten en deze op verzoek behandelen;
  • Verzorgen van uitgaande correspondentie op basis van summiere aanwijzingen.

Ben jij die samenwerker met hart voor het vak?

Je bent een ervaren professional die pro-actief werkt en zich staande weet te houden in een politiek dynamische omgeving waar beleid centraal staat. Je werkt graag binnen een secretariaatsteam en daar waar nodig zelfstandig voor collega’s met een drukke agenda. Het ontzorgen van de mensen voor wie je werkt en het aanbrengen van structuur vind je een belangrijke zaak en is je passie. Je gaat zorgvuldig te werk, bent flexibel en vindt het geen probleem om af en toe ook in de avond te vergaderen. Door je servicegerichte houding weten anderen dat jij je afspraken nakomt en probleemoplossend werkt. Ook worden de onderstaande criteria in de selectie meegenomen: 

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Vijf jaar relevante werkervaring in een complexe (beleids)organisatie, bij voorkeur in een bestuurlijke omgeving;
  • Uitstekende ICT vaardigheden (waaronder Office 365 (specifiek Teams) en CRM (zoals AFAS) en affiniteit met ICT;
  • Goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal.

Een totaalpakket

Werken bij de Federatie levert meer op dan alleen een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering en een tegemoetkoming voor de zorgverzekering. Je werkt bij ons in een prettige, informele omgeving waarin aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. In deze uitdagende, afwisselende baan werk je samen met enthousiaste collega’s met veel kennis van zaken. Het salaris is afhankelijk van niveau en ervaring. 

Informatie en sollicitatie

Voor informatie over de organisatie verwijzen wij je naar www.demedischspecialist.nl. Je kunt informatie over de functie opvragen bij Jacqueline Suvaal, Teamleider Secretariaat, telefoonnummer

06-55813990. 

Van bemiddeling en acquisitie door derden of ZZP-ers wordt geen gebruik gemaakt en hier wordt niet op gereageerd.