EmailTwitter

Vacature

Vacaturekenmerken

Een organisatie in beweging

De Federatie Medisch Specialisten staat voor 23.000 toegewijde dokters in ziekenhuizen en instellingen. Dag in dag uit werken zij aan het leveren van de beste zorg aan de patiënt. 
We verenigen alle 33 specialismen, ondersteunen bij de uitoefening en ontwikkeling van het vak en spreken met één krachtige stem in politiek en samenleving. Samen gaan we voorop in vernieuwing zodat 17 miljoen Nederlanders kunnen rekenen op de beste zorg ter wereld.

Ons beleidsteam bestaat uit 15 zelfstandig werkende professionals die elkaar, het bestuur en wetenschappelijke verenigingen met raad en daad terzijde staan. Vanuit dit beleidsteam wordt ook de Stichting Kwaliteitsgelden Medisch Specialisten (SKMS) ondersteund. Met de Kwaliteitsgelden worden projecten gefinancierd die bijdragen aan de verbetering van de kwaliteit en transparantie van zorg door medisch specialisten. Denk aan richtlijnontwikkeling, (door)ontwikkeling van kwaliteitsvisitaties en -registraties. De wetenschappelijke verenigingen die lid zijn van de Federatie voeren de projecten uit. De SKMS is verantwoordelijk voor het beoordelen van de projectaanvragen, de monitoring van de voortgang en de afronding.

Ter versterking van ons beleidsteam zijn wij op zoek naar een doortastende en zorgvuldige

Junior Adviseur

32-40 uur per week

Jouw bijdrage aan het zorgveld

Als startende junior adviseur bied je (project) ondersteuning bij activiteiten van de SKMS.

  • Je biedt ondersteuning aan de programmacommissies en het bestuur van de stichting. Je bereidt vergaderstukken voor en zorgt dat deze op het juiste moment bij de juiste personen zijn;
  • Je zorgt voor de (inhoudelijke) afstemming met de wetenschappelijke verenigingen over de project(aanvragen). Je beantwoordt vragen en begeleidt de wetenschappelijke verenigingen door de processen van de SKMS;
  • Je maakt analyses ten behoeve van besluitvorming van de programmacommissies en het bestuur.
  • Je bent verantwoordelijk voor een goede verslaglegging en administratie van de project(aanvragen) in het systeem. Daarnaast onderhoud je actief contacten op individueel-en groepsniveau over beleidsontwikkelingen, zowel met de Federatie als met de wetenschappelijke verenigingen binnen de Federatie.

Dit doe je natuurlijk niet alleen. Omringd door een team adviseurs, met een ervaren adviseur als coach, ga je aan de slag zodat je in een relatief korte tijd veel te weten komt over de stichting en je je snel thuis voelt binnen onze organisatie. Samen met jouw coach geef je je eigen ontwikkeling binnen onze organisatie verder vorm.

Een professional die mensen verbindt en resultaat haalt

Wij zijn op zoek naar een collega die de samenwerking met anderen opzoekt en die, ondanks de hectiek, vanuit de actualiteit analyseert en prioriteiten goed in het oog houdt. Een daadkrachtige en zorgvuldige junior adviseur die het leuk vindt om te werken binnen een dynamische, politieke omgeving met verschillende belangen. Een zelfstandige kenniswerker die beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Ook worden de onderstaande criteria in de selectie meegenomen:

  • Een (recent) afgeronde academische opleiding, bij voorkeur in de richting van biomedische wetenschappen en gezondheidszorgbeleid;
  • Affiniteit met het medisch specialistisch zorgveld;
  • Affiniteit met administratieve processen;
  • Ambitie om te groeien in een beleidsfunctie;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Zorgvuldig, flexibel en resultaatgericht.

Een totaalpakket

We starten met een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar (met uitzicht op vast dienstverband bij goed functioneren). De Federatie kent een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, een tegemoetkoming voor de zorgverzekering en aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Informatie en sollicitatie

Informatie over de functie kun je opvragen bij Meike Manders (Adviseur), 06-22976519. Je CV en motivatie zien wij graag uiterlijk 9 januari 2022 tegemoet. Je kunt solliciteren via de button rechtsboven op deze pagina.

Acties