EmailTwitter

Vacature

Vacaturekenmerken

 

Heb je hart voor de gezondheidszorg en voel je ervoor samen met ons relevante vragen van artsen te beantwoorden?  

Beschik jij over de juiste competenties om ons eerste aanspreekpunt te zijn voor juridische vragen? Heb jij de passie om je onze onderwerpen eigen te maken? Dan ben jij misschien onze nieuwe collega.

We zoeken een enthousiaste professional die houdt van ledencontact, van samenwerken in een klein team en graag oplossingen zoekt voor eerstelijns juridische vraagstukken.

De Federatie Medisch Specialisten staat voor 23.000 toegewijde dokters in ziekenhuizen en instellingen. Dag in dag uit werken zij aan het leveren van de beste zorg aan de patiënt.

Wij verenigen alle 32 specialismen, ondersteunen bij de uitoefening en ontwikkeling van het vak en spreken met één krachtige stem in politiek en samenleving. Samen gaan we voorop in vernieuwing zodat 17 miljoen Nederlanders kunnen rekenen op de beste zorg ter wereld.

De Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD) is de werknemersorganisatie die de belangen behartigt van circa 35.000 (aankomende) artsen in dienstverband. De LAD zit aan tafel bij een groot aantal cao’s in de zorgsector en zet zich in voor goede arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden en een arbeidsmarkt met perspectief.

De LAD en Federatie hebben de juridische dienstverlening aan hun leden ondergebracht bij het Kennis- en dienstverleningscentrum.

Het Kennis- en dienstverleningscentrum zoekt een:

Infodesk Medewerker

20-24 uur per week

die zorgt voor de eerstelijns beantwoording van juridische vragen.

Veel contactmomenten, geen dag is hetzelfde

Samen met een team van collega’s werk je binnen een dynamische en complexe omgeving waar veel diverse vragen binnenkomen. Vanuit een brede kennis van de organisaties, leden en hun werkveld, draag je bij aan een optimale juridische dienstverlening.

  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor leden.
  • Vragen met een juridische context (arbeids-, ondernemings- of gezondheidsrecht) handel je, waar mogelijk, zelf af op basis van informatie in de beschikbare kennisdatabank.
  • Is de vraag te specialistisch, dan verwijs je door naar een jurist, een beleidsadviseur of een cao-onderhandelaar. Je werkt samen met en ondersteunt juristen.
  • Je houdt informatie bij van onderwerpen die spelen binnen de Federatie en de LAD ter beantwoording van binnenkomende vragen en om de kennisdatabank actueel te houden. De kennisdatabank bestaat uit informatie over diverse juridische thema’s en beleidsterreinen.
  • Je registreert de contactmomenten en zorgt voor een adequate dossieradministratie.

Als je nog niet helemaal over de benodigde juridische kennis beschikt, dan leiden wij jou graag op zodat je snel zelfstandig binnen de functie aan de slag kunt.

Een bevlogen professional 

Samenwerken is voor jou belangrijk en je hebt klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Je houdt ervan je te verdiepen in juridische vraagstukken en zoekt graag naar oplossingen, ook in een complexe context. Daarnaast ben je stressbestendig, flexibel en weet je van aanpakken.

Je beschikt over een passend werk- en denkniveau bij het analyseren en samenvatten van binnenkomende juridische vragen. Herken jij je zelf in bovenstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Arbeidsvoorwaarden

In eerste instantie start je met een arbeidsovereenkomst voor een jaar bij de Federatie. Daarnaast  bieden wij  je, naast volop ruimte tot ontwikkeling, een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris voor deze functie bedraagt minimaal € 2.836,- en maximaal € 4.364,- o.b.v. een 40-urige werkweek en is afhankelijk van kennis en ervaring.

Informatie en sollicitatie

Voor nadere informatie verwijzen wij je naar www.demedischspecialist.nl en www.lad.nl. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Daphne Huskens, teamleider infodesk van het Kennis- en dienstverleningscentrum, 06 53 68 70 35.

Je reactie zien wij graag zo spoedig mogelijk maar uiterlijk 15 mei a.s. tegemoet, solliciteren kan via de button rechtsboven op deze pagina.

Acties