EmailTwitter

Vacature

Vacaturekenmerken

De juiste zorg op de juiste plek, zorgevaluatie, samen beslissen en vermindering van administratieve lastendruk. Een greep uit de mooie onderwerpen waar wij ons de komende jaren mee bezig houden. En we staan het bestuur en wetenschappelijke verenigingen met raad en daad terzijde bijvoorbeeld op het gebied van preventie en public affairs. Daarom zoeken we jou!

Een organisatie in beweging

De Federatie Medisch Specialisten staat voor 23.000 toegewijde dokters in ziekenhuizen en instellingen. Dag in dag uit werken zij aan het leveren van de beste zorg aan de patiënt. 
We verenigen alle 32 specialismen, ondersteunen bij de uitoefening en ontwikkeling van het vak en spreken met één krachtige stem in politiek en samenleving. Samen gaan we voorop in vernieuwing zodat 17 miljoen Nederlanders kunnen rekenen op de beste zorg ter wereld.

Ons beleidsteam bestaat uit 25 zelfstandig werkende professionals die met elkaar werken aan complexe dossiers op het gebied van beroepsbelangen, opleiding, kwaliteit en wetenschap & innovatie. Ook nemen we deel aan cruciale netwerken in het zorgveld. Wij zijn op zoek naar doortastende en leergierige

Adviseur Beleid

(junior en medior, minimaal 32 uur per week)

Jouw ontwikkeling in het zorgveld

Als beleidsadviseur werk je aan afwisselende, inhoudelijke dossiers en projecten. Je ontwikkelt en implementeert beleid en speelt een belangrijke rol in zorggerelateerde netwerken. Samen met anderen creëer je draagvlak voor de standpunten van de Federatie.

  • De ene dag geef je integrale beleidsadviezen en bereid je notities en presentaties voor die in lijn zijn met de strategie van de Federatie;
  • De volgende dag ben je druk met het organiseren, coördineren en begeleiden van overleggen, bijeenkomsten en evenementen;
  • Ondertussen houd je, op jouw projecten, de kwaliteit, voortgang en het budget goed in de gaten;
  • Belangrijk is dat je ook tijd en energie steekt om op de hoogte te zijn van maatschappelijke, vakinhoudelijke en politieke ontwikkelingen, zo leer je het zorgveld pas echt kennen!

Dit doe je natuurlijk niet alleen maar samen met een heel team aan professionals! En met je coach geef je je ontwikkeling vorm zodat je snel een aantal interessante dossiers en projecten op kan pakken die aansluiten bij jouw achtergrond en affiniteit.

Een professional die mensen verbindt en resultaat haalt

Je hebt een relevante academische opleiding en het liefst een aantal jaar werkervaring. Daarnaast ben je ambitieus, werk je zelfstandig en schakel je moeiteloos tussen strategie, aanpak en uitvoering. Natuurlijk wil je alles te weten komen over wat er landelijk in de zorg speelt, je bent nieuwsgierig en neemt het initiatief. Werken in een dynamische, politieke organisatie vraagt jouw daadkracht en heldere communicatie; jij doet wat je zegt. Je doorgrondt een situatie, betrekt anderen bij jouw verfrissende ideeën en je hebt gevoel voor verhoudingen.

Een interessant totaalpakket

Werken bij de Federatie geeft je een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris voor de junior functie loopt tot € 5.057,- en van de medior adviseur tot € 5.881,-. Zeker zo belangrijk is onze moderne hybride werkomgeving, ruimte voor eigen invulling van een goede werk-privé balans en een prettige, informele omgeving waarin veel aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Enthousiast geworden?

Dan zien wij jouw motivatie en cv graag tegemoet! Informatie over de functie kun je opvragen bij Monique Machielsen, bereikbaar op 06-31766909. Solliciteren kan via de button rechtsboven op deze pagina. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature en streven ernaar binnengekomen reacties zo snel mogelijk te behandelen.

Acties